Vergaderen

Flexwerkplek

Inspirerend vergaderen in Hiberoffice

Vergadering, training, teambuilding, brainstorm…. Hibertad is een inspirerende locatie. Hibertad biedt ruimte voor creativiteit, nieuwe inzichten en natuurlijk duurzaamheid. Daarnaast vinden wij het van belang dat er in de meest ideale omstandigheden vergaderd kan worden. De ruimtes van Hibertad zijn dan ook comfortabel, voorzien van presentatiemiddelen en geschikt voor kleine en grote groepen. En om tussentijd energie op te kunnen doen, bieden wij bij Hibertad ook (h)eerlijke lunches, diners en versnaperingen voor tussendoor!

Vergaderarrangementen
Arrangement 1 – € 7,50 p.p.
– 4 uur vergaderen met onbeperkt koffie, thee, water en ontvangst met (h)eerlijke lekkernijen.
– Optioneel: het is mogelijk om het vergaderen af te sluiten met een lunch. Met lunch bedragen de kosten voor het 4uurs arrangement € 22,50 euro.

Arrangement 2 – € 26,25 p.p.
– 8 uur vergaderen met onbeperkt koffie, thee, water en ontvangst met (h)eerlijke lekkernijen. ’s Middags een lunch met verse producten.

Arrangement 3 – € 52,50 p.p.
– 12 uur vergaderen. ’s Ochtends vroeg starten en ’s avonds na het diner nog eventjes doorgaan met vergaderen. Ook hier onbeperkt koffie, thee en water. Duurzame lekkernijen tussendoor, ’s middags een lunch met verse producten en ’s avonds een heerlijke warm en koud buffet. Vanaf eind september tot en met maart kan er ook gekozen worden voor een stampotbuffet. In dat geval bedragen de kosten voor een arrangement 3 € 45,00 p.p.

Zaalhuur
Alle arrangement prijzen beginnen bij de onderstaande minimum bedragen. Het is ook mogelijk om de zaal zonder cateringservice te huren.
– 1 dagdeel € 50,00 euro incl. gebruik van beamer en projectiescherm
– 2 dagdelen € 75,00 euro incl. gebruik van beamer en projectiescherm
Alle prijzen zijn excl. drank. Deze worden op basis van nacalculatie berekend.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw.

Contact
Heeft u vragen of wilt u een werkplek vooraf reserveren, neem dan gerust contact met ons op. Mail dan naar info@hibertad.nl