Inspirerend vergaderen

duurzaam en innovatief

Inspirerend vergaderen in Hiberoffice

Vergadering, training, teambuilding, brainstorm…. Hibertad is een inspirerende locatie. Hibertad biedt ruimte voor creativiteit, nieuwe inzichten en natuurlijk duurzaamheid. Daarnaast vinden wij het van belang dat er in de meest ideale omstandigheden vergaderd kan worden. De ruimtes van Hibertad zijn dan ook comfortabel, voorzien van presentatiemiddelen en geschikt voor kleine en grote groepen. En om tussentijd energie op te kunnen doen, bieden wij bij Hibertad ook (h)eerlijke lunches, diners en versnaperingen voor tussendoor!

Vergaderarrangementen
Arrangement 1 – € 7,50 p.p.
– 4 uur vergaderen met onbeperkt koffie, thee, water en ontvangst met (h)eerlijke lekkernijen.
– Optioneel: het is mogelijk om het vergaderen af te sluiten met een lunch. Met lunch bedragen de kosten voor het 4uurs arrangement € 17,50 euro.

Arrangement 2 – € 20,50 p.p.
– 8 uur vergaderen met onbeperkt koffie, thee, water en ontvangst met (h)eerlijke lekkernijen. ’s Middags een duurzame lunch met streekeigen producten.

Arrangement 3 – € 43,50 p.p.
– 12 uur vergaderen. ’s Ochtends vroeg starten en ’s avonds na het diner nog eventjes doorgaan met vergaderen. Ook hier onbeperkt koffie, thee en water. Duurzame lekkernijen tussendoor, ’s middags een streekeigen lunch en ’s avonds een heerlijke maaltijd gemaakt van seizoensgebonden producten.

Zaalhuur
Alle arrangement prijzen beginnen bij de onderstaande minimum bedragen. Het is ook mogelijk om de zaal zonder cateringservice te huren.
– 1 dagdeel € 50,00 euro incl. gebruik van beamer en projectiescherm
– 2 dagdelen € 75,00 euro incl. gebruik van beamer en projectiescherm
Alle prijzen zijn excl. drank. Deze worden op basis van nacalculatie berekend.

Optioneel
Het is mogelijk om de bijeenkomst aan te vullen met activiteiten die specifiek gericht zijn op de zakelijke markt. In samenwerking met Buiten Business bieden wij o.a. teambuilding schapen drijven, teambuilding met roofvogels, Tai Chi, spelen met energie, blind Boogschieten, outdoor teambuilding etcetera… aan

Daarnaast is de cateringservice verder uit te breiden. Bij Hibertad serveren wij duurzame lekkernijen, lunches, maaltijden. Maar het is ook mogelijk om uw arrangement uit te breiden met een hapjesbuffet. U bepaalt hoe uitgebreid de hapjes zijn, wij regelen de rest!

Contact
Heeft u vragen of wilt u een werkplek vooraf reserveren, neem dan gerust contact met ons op. Mail dan naar info @ hibertad.nl