Hiberoffice

(net)werken en vergaderen

Hiberoffice

In het inspirerende gebouw van Hibertad bestaat de mogelijkheid tot het houden van bijeenkomsten en flexwerken. Deze werkplekken en vergaderruimten noemen we Hiberoffice.

Bent u als ondernemer of organisatie betrokken bij vernieuwen, innoveren en duurzaamheid? Dan is Hiberoffice wellicht ook iets voor u. Naast het feit dat Hibertad een testgebouw is voor duurzame (bouw)materialen is het ook een bijzondere werk- en vergaderlocatie in het Vechtdal, provincie Overijssel.

Locatie
U bent natuurlijk van harte welkom om een keer langs te komen. Het adres van Hibertad is Molensteen 5, 7773 NM in Hardenberg. 

Ruilen
Nieuwe business modellen gaan onder andere over ruilen, delen, lenen en sparen. Wij proberen dit zelf ook in de praktijk te brengen door u de mogelijkheid te bieden onze ruimten te ruilen voor waarde die u voor Hibertad kunt toevoegen.
Daarmee hoeft het geen geld te kosten en kan een win-win ontstaan.

Contact
Bedrijven, organisaties, zzp’ers en studenten kunnen gebruik maken van de flexibele werkplekken en hoogwaardige vergaderruimtes in het gebouw. Wilt u meer weten over de ruimtes en werkplekken van Hibertad, neem dan gerust contact met ons op.

 

Hiberoffice

Vergaderruimte

Hiberoffice vergaderruimte type boekenkast

Hiberoffice ruimte met diverse werk- en vergaderplekken