Flexwerkplek

Inspirerend vergaderen

Flexwerkplek Hiberoffice

Ben jij een ondernemer, freelancer, zzp’er of student?. Werk je vanuit huis maar heb je behoefte aan een andere omgeving? Een plek met een duurzame insteek, die inspireert en alle faciliteiten heeft? Dan is Hiberoffice wellicht de geschikte flex werkplek in de omgeving Hardenberg.

Hiberoffice
Hiberoffice is het duurzame flexibele en innovatieve kantoorconcept van Hibertad. Duurzaam omdat het gebouw met duurzame materialen is gebouwd maar ook energiezuinig is met hernieuwbare energie. Flexibel omdat er geen vierkante meters per jaar maar werkplekken per dagdeel inclusief voorzieningen worden verhuurd. Innovatief omdat innovatieve bedrijven, starters en stagiairs een plek hebben binnen Hiberoffice.

Soort werkplekken
Hiberoffice biedt diverse soorten werkplekken. Er is een open werk- en ontmoetingsruimte waar je zomaar even binnenloopt, en aan een lange tafel of juist aan je eigen bureau kan werken. Maar er zijn ook afgesloten ruimtes waar je in alle rust kan werken. We schenken (h)eerlijke koffie en thee. En uiteraard kan je bij ons ook met een grotere groep overleggen in één van de vergaderruimtes bij Hibertad.

Openingstijden
Hiberoffice is alle werkdagen open van 8.30 tot 18.00 uur. Graag vooraf reserveren. Natuurlijk bent u altijd van harte welkom om kennis te maken om een keer gebruik te maken van onze werkplekken.

Contact
Heeft u vragen of wilt u een werkplek vooraf reserveren, neem dan gerust contact met ons op. Mail naar info@hibertad.nl

Kosten

Werkplek en vergaderen € 7,50 per persoon per dagdeel. Dat is dus € 15,00 per dag.

Kosten zijn inclusief koffie en thee, afval, verwarming/koeling, internet, elektra. Kosten zijn exclusief btw.
Iedereen zorgt zelf voor opruimen werkplek in oude staat, vaatwasser, afsluiten.