Rondleiding voor particulieren

voorlichting

Rondleiding voor particulieren

 

U bent toe aan een nieuwe CV-ketel, u denkt aan zonnepanelen, u gaat verbouwen, u gaat verhuizen… Allemaal aanleidingen om u te verdiepen in de energie van uw (nieuwe?) huis. Wat moet u nu aan met de energietransitie? Wat is het eigenlijk? Waar kunt u op letten?

Ieder mens is uniek, maar ieder huis met zijn bewoners is dat ook.

 

Bij Hibertad kunnen we op afspraak particulieren ontvangen voor een korte inleiding met een rondleiding bij Hibertad. In het bedrijfspand van ruim 2000 m2 worden (nieuwe) duurzame materialen en technieken toegepast en getest. Van zonnepanelen tot een sedumdak en een verticale tuin, van verschillende soorten verlichting tot warmte-installaties, isolatie en methoden voor hergebruik van water. Wij proberen u dan te inspireren en wellicht inspireert u ons!

 

Bel of mail ons onder vermelding van uw naam, aantal personen en de aanleiding om te komen kijken. Wij nemen dan contact op en kijken of er een afspraak mogelijk is.

 

De kosten voor een rondleiding bedragen € 15 voor de eerste persoon en € 5 voor elke volgende persoon. Deze rondleiding is minder geschikt voor kinderen onder de 12 jaar. Maximaal 20 personen per groep.